Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!

19.06.2023

Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!

Vybrať si ten správny krb do domu, reštaurácie či hotela je dôležitý krok pri plánovaní. Nie vždy je hneď jasné, ktorým smerom sa vybrať, preto Vám prinášame prehľad tých najžiadanejších krbov v súčasnosti.


1. Trojstranný krb:
aktuálne najobľúbenejší štýl. Môžu byť prispôsobené tak, aby vyhovovali architektonickému štýlu vášho domova a poskytli elegantný, moderný vzhľad. Trojstranný krb je pozoruhodný prvok a vďaka svojmu jedinečnému dizajnu vytvára vizuálne spojenie medzi viacerými oblasťami v miestnosti. Trojstranný pohľad umožňuje podmanivé zobrazenie plameňov, čo z neho robí pútavý ústredný bod. Tento typ krbu podporuje otvorenú a príjemnú atmosféru, pretože si ho možno vychutnať z rôznych uhlov a slúži ako prirodzený predel medzi priestormi. Či už je umiestnený v modernom alebo tradičnom prostredí, trojstranný krb určite zlepší celkovú estetiku a atmosféru interiéru.

2. Stĺpový krb: je elegantné a moderné vykurovacie zariadenie, ktoré dodá každému obytnému priestoru teplo a štýl. Vďaka svojmu vertikálnemu štíhlemu dizajnu slúži ako elegantný ústredný bod a vytvára útulnú atmosféru. Stĺpový krb má 360-stupňovú viditeľnosť, čo vám umožní vychutnať si tancujúce plamene zo všetkých uhlov. Ponúka pokročilé technológie pre nastaviteľné nastavenie plameňa, ovládanie teploty a diaľkové ovládanie, čo zaisťuje pohodlie a prispôsobenie. Či už je poháňaný zemným plynom, propánom alebo elektrinou, tento moderný krb spája funkčnosť a estetiku a zvyšuje celkovú krásu vášho domova.

3. Obojstranný – tunelový krb: Obojstranný krb vytvára ohromujúce ohnisko a umožňuje vychutnať si teplo a atmosféru ohňa z dvoch samostatných miestností. Do obytných priestorov dodáva pocit otvorenosti a prepojenia.

4. Závesný krb: Závesný krb dodáva modernému domovu jedinečný a umelecký nádych. Zdá sa, že sa vznáša vo vzduchu a vytvára fascinujúci vizuálny efekt.

5. Rohový krb: Rohový krb je šikovným riešením, ako maximalizovať priestor a zároveň pridať štýlový prvok do vášho domova. Úhľadne sa hodí do rohu miestnosti a vytvára útulnú a intímnu atmosféru.

6. Voľne stojaci krb: Voľne stojaci krb je všestranná možnosť, ktorú možno umiestniť kdekoľvek v miestnosti a ponúka flexibilitu v dizajne interiéru. Vďaka moderným dizajnom dodajú každému priestoru punc sofistikovanosti.

7. Lineárny plynový krb: Elegantné a moderné, lineárne plynové krby sú obľúbenou voľbou pre moderné domácnosti vo veľkých mestách, kde skladovať drevo nie je možné. Vyznačujú sa dlhým horizontálnym plameňom, ktorý dodá nádych elegancie každému priestoru.

8. Vonkajší krb: Prineste krásu krbu do svojho vonkajšieho obytného priestoru pomocou moderného vonkajšieho krbu. Či už si želáte letnú grilovačku, piecť chlieb, alebo pizzu, alebo si upiecť rybu, vždy sa môže jednať o štýlové ohnisko. Vonkajší krb jednoznačne dodá vašej terase či záhrade teplo a atmosféru.

Toto je len niekoľko príkladov moderných krbov, ktoré dokážu premeniť váš domov na útulný a hrejivý priestor s nádychom elegancie a sofistikovanosti. Nezabudnite však takúto stavbu vždy konzultovať s odborníkmi a teda s kvalifikovaným kachliarom, ktorý Vám pomôže zvážiť Vaše špecifické potreby a preferencie pri výbere správneho krbu pre váš domov.

..........

Foto: BRUNNER

Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!
Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!
Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!
Top 8 najkrajších moderných krbov, ktoré zmenia váš domov!

Presne viete, po akom diele túžite, no stále potrebujete zodpovedať otázky?

Pozývam Vás na dobrú kávu, pri ktorej preberieme všetky vaše otázky do bodu, kedy vy sami budete plne zorientovaný a na základe toho sa rozhodnete, ktoré dielo vás bude u vás doma po dlhé roky hriať.

Kontaktný formulár