Kozub, ktorý našim zákazníkom slúži už 20 rokov!

22.03.2023

Kozub, ktorý našim zákazníkom slúži už 20 rokov!

Vždy nás veľmi poteší, keď sa ku nám zákazníci aj po rokoch vracajú, či už z dôvodu, že sa sťahujú do nového domova, alebo chcú jednoducho kráčať s dobou, v ktorej aj kachliarske technológie napredujú. Alebo jednoducho len majú po rokoch potrebu zmeny, no pocit z hrejivého tepla v krbe alebo kachľovej peci ostáva stále rovnaký, nezameniteľný a nenahraditeľný žiadnym iným typom vykurovania. Krby a kachľové pece sú jednoducho láska a kto ten pocit pozná, určite súhlasí.

Po 20-tich rokoch sme mali možnosť vrátiť sa na miesto k milej rodinke, ktorej sme stavali krb navrhnutý v tom čase našim externým dizajnérom a ktorého rukopis vložený do tohto diela sa stal najviac kopírovaným v danom čase. Boli sme naň patrične hrdí a vlastne sme dodnes. Dielo, ktoré nám zabezpečilo mnoho ďalších zákazníkov a ktorého detailné remeselné prevedenie nie práve najjednoduchšieho dizajnu presvedčilo ďalších zákazníkov o našej precíznej práci.

    infire krb

Obr: Rozdieľ medzi prvý a druhým obrázkom je 20 rokov.

Poprosili sme teda túto rodinu, či by sme si mohli po tak dlhom čase prísť dielo pozrieť a nafotiť. Aj fotiaca technika za tie roky pokročila a rozdiel na fotkách spoznáte veľmi ľahko 😊.

My môžeme len skonštatovať, že sme právom hrdí na našich kachliarskych majstrov, ktorí už vtedy robili svoju prácu precízne a technológia, ktorú sme už vtedy používali a dôverovali jej, nás nesklamala, naopak, presvedčila nás o svojej kvalite aj po 20-tich rokoch. Dielu ako takému a špeciálne samotnej krbovej vložke zn. Spartherm doslova nič nie je. Všetko funguje tak, ako má a majitelia si ich krb užívajú do sýtosti každú vykurovaciu sezónu, ktorá vie byť na Orave pomerne dlhá.

Tu si prečítate odkaz od našich zákazníkov.

 

Kozub, ktorý našim zákazníkom slúži už 20 rokov!
Kozub, ktorý našim zákazníkom slúži už 20 rokov!
Kozub, ktorý našim zákazníkom slúži už 20 rokov!

Presne viete, po akom diele túžite, no stále potrebujete zodpovedať otázky?

Pozývam Vás na dobrú kávu, pri ktorej preberieme všetky vaše otázky do bodu, kedy vy sami budete plne zorientovaný a na základe toho sa rozhodnete, ktoré dielo vás bude u vás doma po dlhé roky hriať.

Kontaktný formulár